Sunshine-sol

Sunshine - Sol & velvære

A tan better

Positive sider ved solariebrug

Solarie er langt mindre skadeligt end udendørs solbadning, det skyldes dels at man kan filtrere de skadelige C – stråler fra i rørene. C – strålerne er forårsaget af ad ozonlaget forsvinder mere og mere  og i stedet har man tilsat collagenlys (det sunde lys) som er solbadning uden slidtage på huden.  

Sollyset giver os ny energi og velvære – bemærk bare hvordan humøret stiger, når solen skinner.

Og fornuftig solbadning og solbadning med omtanke gavner og udbedre mange skavanker som f.eks led, gigt & muskelsmerter, uren hud og psoriasis. Man opliver ganske enkelt en klar forbedring efter en tur i solarie.

Udover det hjælper sollys til at modvirke stress og depressioner, ligesom det er vores vigtigste kilde til at forsyne kroppen med D3 vitamin. D3 vitamin styrker først og fremmest vores immunforsvar – og så i en grad – viser ny forskning at det er medvirkende til at forebygge en række alvorlige sygdomme, som hjertekarsygdomme – sænker blodtrykket- gavnlig indflydelse på knogler, tænder & muskler.

Samtidig mindsker det risikoen for insulin krævende sukkersyge, sklerose, ledgigt og ikke mindst kræft. 

Bemærkselsværdigt  er det i hver fald at ved ækvator eksisterer kræft stort set ikke, og jo længere nordpå man kommer desto mere udbredt er det, bl.a. pga. det manglende sollys.

ÅBNINGSTIDER

Vigtig Info! 
Ret henvendelse hverdage i tidsrummet 15.00-17.00 på telf. 58529490 eller i forretningen

  • Alle dage: 07.00 - 22.00
  • Betjening: 15.00 - 17.00
  • (Juli , august og september mdr. undtaget)

påfyldning af chipkort gives yderligere rabat

v/ 300 Kr. + 30 Kr. = 330 Kr. = 10%
v/ 500 Kr. + 100 Kr. = 600 Kr. = 20%
Vi glæder os til at lade solen skinne på dig!

Luk menu